Český rozhlas Rádiožurnál: Automato a Cebia pomôžu s nákupom ojazdeného vozidla.

Automato reportáž Český rozhlas Radiožurnál

Ako bezpečne kúpiť ojazdené auto? To bola otázka pre Luďka Hubáčika pre jeho reportáž do Českého rozhlasu Radiožurnál. Luďek Hubáček, novinár a reportér, sa rozhodol nahliadnuť do procesu nákupu ojazdeného auta a ukázať poslucháčom, na čo si dať pozor. Poprosil nás Automato, či by mohol vidieť kompletnú fyzickú kontrolu od nášho technika a spoločnosť Cebia, aby mu pomohla s kontrolou histórie vozidla. A ako je naším zvykom, už druhý deň po oslovení sme s naším technikom kontrolovali auto v jednom z veľkých Pražských autobazárov.

Automato v Český rozhlas Radiožurnál

Celý článok na webe: irozhlas.cz

Základné pravidlá pre nákup ojazdeného auta

  • Stanovte si rozpočet: Než sa pustíte do hľadania vozidla, určite si, koľko ste ochotní minúť. To vám pomôže sa zamerať na autá, ktoré budú zodpovedať vašim finančným možnostiam. Určite počítajte s rezervou aspoň na počiatočný servis vozidla.
  • Zistite si čo najviac o konkrétnom modeli: Pred nákupom ojazdeného auta si zistite čo najviac informácií o konkrétnom modeli, ktorý vás zaujíma. Zistite si, aké sú typické problémy s týmto modelom a ako sa vyhnúť zlým kusom.
  • Kupujte u dôveryhodných predajcov: Ak si nie ste istí, či si auto od súkromného predajcu kúpiť, zvážte nákup u dôveryhodného autobazáru, ktorý má dobrú povesť.
  • Vykonajte technickú kontrolu: Pred zakúpením vozidla vykonajte starostlivú technickú kontrolu. Naši skúsení technici starostlivo skontrolujú celé auto vrátane diagnotiky, testovacej jazdy, merania hĺbky laku av neposlednom rade skontrolujú históriu a najazdené kilometre. Táto kontrola zahŕňa motor, podvozok, brzdy, elektroniku, karosériu, výbavu a ďalšie dôležité časti auta.

Nákup ojazdeného automobilu môže byť náročný proces, ale so starostlivou prípravou a kontrolou môžete minimalizovať riziká spojené s týmto krokom. Spolu s Luďkom Hubáčkom sme vám pripomenuli, že nie je múdre podceňovať kontrolu ojazdeného auta pred kúpou. Dôkladná technická kontrola vám pomôže zaistiť, že vaša investícia do ojazdeného vozidla bude bezpečná a spoľahlivá.

Kontrola ojazdeného auta pred kúpou Automato

Sledujte nás prostredníctvom našich sociálnych sietí, nech vám neunikne žiadna novinka.

Mrknite aj na naše sociálne siete!

Najnovšie články